2019-07-01 05:03:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A tapintatosság nem az erős oldala

Napi horoszkóp július 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr az ön ötödik sorsterületén vonul át, kedve támad most barátaival meghosszabbítania a hetet és elmennének egy kicsit kirándulni. Reméljük, van rá lehetősége, mert felejthetetlen élményekkel gazdagodnának.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma az ön uralkodó planétája a Vénusz, a második sorsterületén vonul át. A művészi érzéke és a kézügyessége valószínűleg igen fejlett, ma is nagy örömét leli az alkotásban.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma a közeledő két planéta is az ön második sorsterületén halad át. Ez anyagi világ kérdéseit veti fel, terveket már nyugodtan készíthet, lehetősége lesz a pénzügyeket érintő helyzeteket új, más nézőpontból is látni és a mai tervkészítés jó alkalom a holnap megváltoztatására.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön jegyében áll két planéta, nevezetesen a Nap és a Mars, élére akar most állni a változásoknak és meg akarja mutatni, mit tud. Ne felejtse el a többiek tudtára adni, hogy ez nélkülük nem ment volna. Valóban az a legjobb, ha ezt a mai napot közös munkálkodással tölti.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön karrier sorsterületén álló planéta kap egy kellemes fényszöget, sikerek elkönyvelése vezeti ma a napirendjét. Igen magabiztos, nyugodtnak érzi magát, nagyot léphet előre a hivatali ranglétrán.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma ön azon veszi magát észre, hogy gyengéd érzelmeket táplál valamely felettese iránt. A baj, csak az, hogy az illető nem független, ha önnek megfelel a szeretői státusz, semmi gond, de éjjelente, csak a párnájának sírhatja el magát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma az ön tizedik sorsterületén vonulnak át jelentős erővel felruházott planéták. Most rendkívül ambiciózus lesz, és jó is ez a nap érdekei előmozdítására, egy bizonyos pontig. Ha másokkal figyelmetlen, vagy érzéketlen, az ön ellen fordulhat, ha konfliktus merülne fel, álljon készen álláspontja megváltoztatására!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr belépett az ön tizedik sorsterületére, ahol remek ötleteivel elősegíthetné főnökei és kollégái munkáját, de az a baj, hogy porszem kerül a gépezetbe és a tapintatosság nem az erős oldala… Legyen tudatában ennek és próbálja nem elidegeníteni magától az egész világot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Mindkét érzelmeket jelölő planéta az ön hetedik sorsterületén vonul át, ilyen-olyan fényszögekkel megáldva, ön készen áll arra, hogy nyisson egy új kapcsolat irányába, de akiket az útjába hoz a sors, nem túl stabil emberek, ne vesztegesse rájuk az idejét.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön hatodik sorsterületén két érzelmeket jelölő planéta is átvonul, ez egy kellemes munkahelyi légkört jelent és valljuk be, hogy valakibe beleszerethetne a kollégái közül… Jobb lenne, ha nem tenné, az illető nem a hűség mintaszobra, néhány nap múlva csak egy-két kellemetlen tapasztalattal lenne gazdagabb.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A hatodik sorsterület felett néhány planéta átvonul, figyelmét most munkája köti le, arra összpontosít és meg is találja a javítani valót rajta, ami mindenkinek nagy könnyebbséget okoz. Érdekes eseményeknek lehet szemtanúja ma a munkahelyén, a szerencse önnek kedvez.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma mindkét érzelmeket jelölő planéta az ön negyedik sorsterületén halad át. Nem szeretne bemenni a munkahelyére, ha megteheti, maradjon még otthon, és foglalkozzon lakása kényelmesebbé tételén, hiszen ez az ön mentsvára, ide tud visszavonulni a világ zaja elől.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: